Lesgevers

Kathy

Ik ben Kathy, vervangend lesgeefster en bestuurslid van dansAmie.

Al 25 jaar stop ik m'n hart en ziel in deze vereniging. Eerst als lid, daarna als lesgeefster aerobic.
Ik breidde jaar na jaar uit en zo groeide een turnvereniging naar een dansvereniging waar ik vele uurtjes spendeerde.

Na de geboorte van mijn kinderen, gaf ik minder en minder les maar ik kon de vereniging niet loslaten. Nu bouw ik verder mee aan de droom van mijn dochter en hoop nog vele dansertjes te zien genieten van dans.


Dans betekent voor mij: een manier om mij uit te leven, ontstressen, mezelf te verliezen en vervolgens ook weer te vinden.


Nanoe

Ik ben Nanoe, lesgeefster van dansAmie 25+ en vervangende lesgeefster. Naast de danszaal kan je mij ook in het bestuursteam vinden. 

Het is zo cliché om te zeggen dat ik mijn dansbenen al van kleins af aan het werk zet. Toch is het niet anders dan dat.

Intussen ben ik toe aan mijn 12e jaar als lesgeefster. 

Mijn dansstijl kan je best beschrijven als een mengeling van verschillende dansstijlen met de focus op jazz-modern. 

Ik hou er van om mijn passie te delen met anderen, en ja, als er 1 iets is dat ik heel belangrijk vind in mijn les ongeacht leeftijd of dansniveau, dan is het dat ik iedereen plezier wil zien uitstralen!

Ik ben ontzettend blij met ons pareltje dansAmie en hoop jullie binnenkort in één van onze lessen te zien!

Dans betekent voor mij: een passie die ik niet meer kan weg denken, ZO belangrijk is het voor mij!


Thessa

Ik ben Thessa, vervangend lesgeefster en bestuurslid van dansAmie.

Al enkele jaren maak ik deel uit van het bestuur. Ideeën samen gooien, uitwerken en er ook nog plezier in hebben dat is wat voor mij telt!

Dit jaar zet ik een stapje terug in het les geven, maar spring ik met al mijn plezier in wanneer dit nodig is.

Dans betekent voor mij: een moment waar ik alles eens goed kan loslaten om achteraf mijn energie terug te vinden.


Yana

Ik ben Yana, vervangend lesgeefster en bestuurslid van dansAmie.

Zelf heb ik jaren geturnd. Het lesgeven volgde spontaan. Toen ik bij dansAmie de kans kreeg om kleuterdans te geven, nam ik deze met beide handen. Kinderen plezier zien maken en een brede glimlach zien op hun gezicht. Wat een fijn gevoel! Nu ik zelf mama ben van 2 prachtige dochters, vind ik in de dans ook mijn uitlaatklep. Daarnaast nog mee helpen organiseren vind ik geweldig en doe ik vol overgave!

Dans betekent voor mij: een moment waarop je samen kan zijn met vrienden die dezelfde passie willen delen.


Jana N.

Ik ben Jana, ik kijk uit naar de komst van ons eerste kindje en ik neem dit jaar even een kleine pauze wat betreft het lesgeven.

20 jaar geleden begon ik als klein meisje met dansen. Nu, zoveel jaren later, doe ik dit nog steeds met evenveel enthousiasme en passie. Doorheen de jaren beoefende ik verschillende dansstijlen, maakte ik deel uit van het showteam en meer dan 10 jaar geleden startte ik ook als lesgeefster. Tijdens het lesgeven wil ik de dansers nieuwe passen en technieken aanleren, en hen vooral het plezier in dans laten ontdekken.

Onder het motto: 'Dans met je hart en je voeten zullen volgen'.

Dans betekent voor mij: 'de ultieme uitlaatklep en ontspanning'. Even verstand op nul, alles loslaten, opgaan in de bewegingen en vooral genieten. Mijn dag is pas echt compleet als ik kan dansen.


Melissa

Ik ben Melissa, ik geef les aan dansAmie 17+ en dansAmie 25+

Al zo lang als ik me kan herinneren ben ik bezig met muziek, bewegen en dansen. Eerst turnen, daarna in dans gerold en nooit meer gestopt. Daarom ben ik heel dankbaar dat ik bij zo'n warme dansfamilie mag horen. Ook om een uitlaatklep te mogen zijn van zoveel gemotiveerde dansers. Elke week geven zij mij energie en iets om naar uit te kijken. 

Zelf dans ik ook nog altijd enorm graag. Het doet zo'n deugd om deel uit te maken van een groep en samen plezier te hebben en tegelijk iets moois te maken.

Dans betekent voor mij: even mijn hoofd leeg maken, een veilig plekje in mijn gedachten. Alleen maar bezig zijn met bewegen en muziek.

Elodie

Ik ben Elodie, lesgeefster van dansAmie 7 en dansAmie 8-9

Enkele jaren geleden startte het dansavontuur voor mij. Het geeft me nog steeds evenveel energie als in het begin om de dansers te zien stralen en genieten van het dansen. Samen aan een dans werken en fier kunnen zijn op wat resultaat geeft mij een fantastisch gevoel.

Dans betekent voor mij: het door middel van muziek en beweging mezelf kunnen uiten.

Noor

Ik ben Noor, lesgeefster van dansAmie 8-9

De danskriebels heb ik reeds vroeg ontdekt en zullen voor altijd in mijn lichaam blijven hangen. Alle dansers geven mij energie en liefde om me terug in te zetten om nieuwe leuke dansjes te maken.

Dansen brengt mensen dichter bijeen: het zorgt voor levenslange vriendschappen en herinneringen. Het brengt een glimlach op ieders gezicht.


Dans betekent voor mij: het samenbrengen van allerlei mensen om zo even samen alles te kunnen vergeten en ten volle te kunnen genieten van de muziek.


Febe

Ik ben Febe, lesgeefster van dansAmie MINI en MIDI.

Ik dans al sinds ik 2,5 jaar ben en zal ook nooit stoppen!

Mijn danskriebels heb ik overgekregen van mijn mama, Kathy.

Hierdoor heb ik er ook super veel zin in en en kijk ik er enorm naar uit om les te kunnen geven aan de kleutertjes.

Dans betekent voor mij: me helemaal laten gaan, mezelf zijn en uitleven op de muziek. Ook de reden waarom ik vaak zo enthousiast ben ;))


Jana T.

Ik ben Jana, lesgeefster van DansAmie 6+.

De danskriebels begonnen bij mij al van in de kleuterklas. Na 10 jaar dansen wil ik nog altijd bij leren om zo zelf ook les te kunnen geven.

Ik kijk er enorm hard naar uit om voor het 2de jaar op rij leuke dansjes aan te leren.

Dansen betekent voor mij: een passie, mij inleven op de noten van de muziek en er ten volle 100 % voor gaan.

Morgane

Ik ben Morgane, lesgeefster van Dansamie 10.

Ik dans al van kleins af aan in de woonkamer en sinds mijn 10e levensjaar bij het toen nog Geo lucky dance. Daar volgde ik mixed style. Enkele jaren later verdiepte ik mij verder in de stijl jazz. Ik heb dit altijd vol passie gedaan en kijk nog steeds wekelijks uit naar de lessen.  Vanaf september ga ik zelf aan de slag als lesgeefster bij DansAmie samen met mijn medetrainster Femke. Wat kijk ik er naar uit!

Dansen betekent voormij: je gevoelens kunnen uiten en je uitleven!

Femke

Ik ben Femke, lesgeefster van Dansamie 10.

Ik dans al sinds mijn 2,5 jaar bij het voormalige Geo Lucky Dance. Mijn passie voor dans is aldus niet gisteren ontstaan. Ik heb hier vrienden voor het leven gevonden en geniet ten volle van de lessen. In september zet ik een stap verder in het dansleven, ik ga samen met Morgane les geven aan Dansamie 9+. Het is een droom die voor mij uitkomt.

Dansen betekent voor mij: een moment om alle stress te vergeten en te genieten met vriendinnen.

Yentl

Ik ben Yentl, lesgeefster van dansAmie MINI, MIDI, dansAmie 6 en dansAmie 11.

Ik sta al een dertiental jaar zelf op de dansvloer, en amuseer me in alle soorten dansstijlen.

Als bezige bij ben ik heel enthousiast om de danskriebels verder mee te nemen en lessen te geven aan alle enthousiaste kids!

Alle glunderende gezichtjes die je zowel doorheen het jaar, als op de dansshows tegenkomt, zijn goud waard!

Dansen betekent voor mij: zoals zon zien in de regen, een lichtpuntje in het leven, waar je je emoties als een uitlaatklep kan gebruiken.

Lotte

Ik ben Lotte, lesgeefster van dansAmie 12 en dansAmie 15-16.